🍷Butikken er lukket d.27,28,29/5🍷Havefest d.8/6🍷

Privatlivspolitik

Fortrolighedspolitik
Sidst opdateret den 26. feb. 2021
Ikrafttrædelsesdato 26. februar 2021

Denne fortrolighedspolitik beskriver politikkerne for BayMartin, Hajstupgade 41, Sønderjylland 6100 Haderslev, Danmark, e-mail: info@baymartin.dk, telefon: +458173 2628 om indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside ( https://www.baymartin.dk). (servicen”). Ved at få adgang til eller bruge tjenesten accepterer du indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Hvis du ikke giver dit samtykke, skal du ikke få adgang til eller bruge tjenesten.

Vi kan ændre denne fortrolighedspolitik når som helst uden forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede fortrolighedspolitik på tjenesten. Den reviderede politik træder i kraft 180 dage fra det tidspunkt, hvor den reviderede politik offentliggøres i tjenesten, og din fortsatte adgang eller brug af tjenesten efter dette tidspunkt vil udgøre din accept af den reviderede fortrolighedspolitik. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt gennemgår denne side.

Oplysninger, vi indsamler:

Vi indsamler og behandler følgende personlige oplysninger om dig:

 • Navn
 • E-mail
 • Mobil
 • Adresse
 • Arbejdsadresse
 • Betalingsinformation

Sådan bruger vi dine oplysninger:

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig, til følgende formål:

 • Marketing / salgsfremmende
 • Behandler betaling
 • Målrettet reklame
 • Administrer kundeordre

Hvis vi ønsker at bruge dine oplysninger til ethvert andet formål, beder vi dig om samtykke og vil kun bruge dine oplysninger ved modtagelse af dit samtykke og derefter kun til det eller de formål, hvortil vi giver tilladelse, medmindre vi er forpligtet til at gøre andet af lov.

Sådan deler vi dine oplysninger:

Vi overfører ikke dine personlige oplysninger til nogen tredjepart uden at søge dit samtykke, undtagen under begrænsede omstændigheder som beskrevet nedenfor:

 • Marketingbureauer
 • Analytics
 • Services til inddrivelse af betaling

Vi kræver, at sådanne tredjeparter kun bruger de personlige oplysninger, vi overfører til dem, til det formål, hvortil de blev overført, og ikke til at opbevare dem længere, end det er nødvendigt for at opfylde det nævnte formål.

Vi kan også videregive dine personlige oplysninger for følgende: (1) for at overholde gældende lov, regulering, retskendelse eller anden juridisk proces; (2) for at håndhæve dine aftaler med os, herunder denne fortrolighedspolitik; eller (3) for at svare på krav om, at din brug af tjenesten krænker tredjeparts rettigheder. Hvis Tjenesten eller vores virksomhed er fusioneret eller erhvervet med et andet selskab, vil dine oplysninger være en af ​​de aktiver, der overføres til den nye ejer.

Opbevaring af dine oplysninger:

Vi opbevarer dine personlige oplysninger hos os i 90 dage til 2 år efter, at brugerkonti forbliver inaktiv, eller så længe vi har brug for det for at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet, som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Vi kan være nødt til at opbevare visse oplysninger i længere perioder, såsom registrering / rapportering i overensstemmelse med gældende lov eller af andre legitime grunde som håndhævelse af juridiske rettigheder, forebyggelse af svig osv. Rest anonym information og samlede oplysninger, hvor ingen af ​​dem identificerer dig (direkte eller indirekte), kan opbevares på ubestemt tid.

Dine rettigheder:

Afhængigt af den gældende lov kan du have ret til at få adgang til og rette eller slette dine personlige data eller modtage en kopi af dine personlige data, begrænse eller modsætte dig den aktive behandling af dine data, bede os om at dele (port) dine personlige oplysninger til en anden enhed, trække ethvert samtykke, som du har givet os til at behandle dine data, tilbage, en ret til at indgive en klage til en lovbestemt myndighed og sådanne andre rettigheder, der kan være relevante i henhold til gældende lovgivning. For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på info@baymartin.dk. Vi svarer på din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Du kan fravælge direkte markedsføringskommunikation eller den profilering, vi udfører med henblik på markedsføring, ved at skrive til os på info@baymartin.dk.
Bemærk, at hvis du ikke tillader os at indsamle eller behandle de krævede personlige oplysninger eller trække dit samtykke til at behandle de samme til de krævede formål, er du muligvis ikke i stand til at få adgang til eller bruge de tjenester, som dine oplysninger blev søgt til.

Cookies osv.

For at lære mere om, hvordan vi bruger disse og dine valg i forhold til disse sporingsteknologier, henvises til vores cookiepolitik.

Sikkerhed:

Sikkerheden af ​​dine oplysninger er vigtig for os, og vi vil bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger under vores kontrol. I betragtning af de iboende risici kan vi imidlertid ikke garantere absolut sikkerhed, og derfor kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden for de oplysninger, du sender til os, og du gør det på egen risiko.

Tredjeparts links og brug af dine oplysninger:

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Denne fortrolighedspolitik vedrører ikke fortrolighedspolitikken og anden praksis for nogen tredje parts, herunder enhver tredjepart, der driver ethvert websted eller en tjeneste, der muligvis er tilgængelig via et link på tjenesten. Vi anbefaler dig kraftigt at gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitikker eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Beklager / databeskyttelsesansvarlig:

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af dine oplysninger, der er tilgængelige hos os, kan du sende en e-mail til vores klageofficer på BayMartin, Hajstupgade 41, e-mail: info@baymartin.dk. Vi vil tackle dine bekymringer i overensstemmelse med gældende lovgivning.