🍷Man-Fre 11-17 / Lør 10-14🍷

Vinsmagning

Vinskole

Vinsmagning / Vinskole

VINSMAGNING TILPASSET DIG

Hos BayMartin kan du altid bestille vinsmagninger i alle prisniveauer, du bestemmer tema og pris, så skræddersyer vi en smagning, enten hjemme hos dig eller i vores butik. Skriv en besked nedenfor, eller ring på 81732628 og hør om mulighederne for en helt privat smagning.

TEMASMAGNINGER

BayMartin holder løbende vinsmagninger. Følg med på eventsiden og på FB, hvor de forskellige temasmagninger annonceres, prisen afhænger af temaet. Du melder dig til fra gang til gang, så hold øje med temaer der kunne interessere dig, der er max 20 pladser. Der skal min. være 5 tilmeldinger for at eventet gennemføres.

The best way to learn about wine is …to drink it

WINEMAKERS SMAGNING

Mange af vores skønne vinhuse vil rigtig gerne hilse på dig, derfor vil du kunne komme til smagninger, hvor det er vinbonden selv der præsenterer vinen, og det vil altid foregå med lidt spiseligt, noget klassisk fra egnen. Dem kalder vi Winemakers smagninger, hold øje på FB og eventsiden.

VINSKOLE

Vi har vinskole Du får en god basisviden om vin, samt en øget interessen for at lære mere om de ædle dråber.

Følg med på event siden.

VINBAREN

Og så er der selvfølgelig muligheden for bare at komme forbi. Vi har mere end 100 forskellige vine i butikken, vi serverer alle vine i baren til hyldepris plus 100,- kr., vi har også altid vine på glas, så kom en tur i baren uden aftale.

Interesseret?

Send en besked