🍷Butikken er lukket d.27,28,29/5🍷Havefest d.8/6🍷
,

Pinot Noir 2020, Charles Baur Alsace

165.00 kr.


93 points JamesSuckling.com i 2020
100 % Pinot Noir
75 cl
12,5 % vol.
Indeholder sulfitter

Farven er kirsebærrød med lette lilla refleksioner. Intens duft af røde frugter. Smagen er kødfuld, aromatisk og elegant.
Denne vin passer perfekt til rødt kød eller andebryst, bagte rødfrugter.

Denne vin lagres i 9 måneder på tønder. Druerne kommer fra vinmarker i Eguisheim. Her er det bedste glas Pinot Noir vi nogensinde har smagt fra Alsace.

Domaine Charles Baur består af 18 hektar certificerede økologiske  og 1 hektar certificerede økologiske frugtplantager. Domaine Charles Baur drives af Armand Baur og hans søn Arnaud. Familien Baur har været etableret i Eguisheim siden det 18. århundrede.

I hjertet af den alsaceiske vingård, 5 km fra Colmar, dyrkes familiens vinstokke, de ligger på skråningerne i Eguisheim i de smukkeste omgivelser. Jorden består af flere forskellige marker, beliggende på Grands Crus markerne, Eichberg og Pfersigberg.

For at producere store Alsace-vine søger de et moderat udbytte, de høster og sorterer alt i hånden. For at sikre et højt kvalitetsniveau producerer de udelukkende vine af egne druer. Efter sortering presses druerne hele på en pneumatisk presse i flere timer.

De producerer hele sortimentet af Alsace-vine, et meget bredt udvalg af Grands Crus og Crémants d’Alsace.

Vi besøgte familien første gang i 2020 og det tog os en tår vin at beslutte at vi havde fundet vores Alsace vin, vi er vilde med familiens tilgang til vindyrkning og de rene vine de laver, og vi glæder os til at i skal smage hvorfor vi faldt for stilen.

Du kunne også være interesseret i...