🍷 Lørdags café d.27/4 fra kl.10 til kl.15🍷Havefest d.8/6🍷

Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande, Réserve de la Comtesse 2010, 2. Grand Cru Classé, Pauillac, Bordeaux

745.00 kr.

54 % Cabernet Sauvignon, 37 % Merlot
4 % Cabernet Franc, 5 % Petit Verdot
75 cl
14 % vol.
Indeholder sulfitter

Réserve de la Comtesse er anden vinen fra Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande.
som ligger i Pauillac og råder over 85ha, det blev klassificeret som anden grand cru i den officielle klassificering af Bordeaux-vine fra 1855.

En duft af solbær, hindbær og viol. Smagen er ganske enkelt høj klasse også selv om der er tale om andenvinen, man er ikke i tvivl om at det er et slot der arbejder for at ligge i første række, jeg er imponeret hver gang, hvorfor Comtessen hører til i min top 3 af vine i verden.

Pichon-Longuevilles historie kan spores helt tilbage til 1688. Pichon-Longueville Comtesse de Lalande til blev, da den store Pichon-Longueville ejendom blev delt i 1850, da Virginie de Pichon-Longueville arvede 3/5 af ejendommen. I 1925 blev slottet solgt til Edourd Miailhe og hans bror. Edourd Miailhes datter May-Éliane de Lencquesaing overtog ejendommen i 1978. Hun renoverede slottet i 1980´erne, og der blev opført en helt ny kælder.

I 2007 købte champagnehuset Louis Roederer dette fantastiske slot og ansatte Sylvie Cazes som direktør. Pichon-Longueville Comtesse de Lalande er en af Pauillacs mest feminine og bløde vine, hvilket kan skyldes den høje andel af Merlot.

Nyd den med juleanden, en god rød bøf, lam eller en saftig svinekottelet.

Du kunne også være interesseret i...