🍷 Lørdags café d.27/4 fra kl.10 til kl.15🍷Havefest d.8/6🍷
,

Crémant d’Alsace Brut Charles Baur

169.00 kr.

91 points Wine Enthusiast i 2020
Riesling, Pinot Blanc, Pinot Gris
75 cl
12,5 % vol.
Indeholder sulfitter

Kompleks duft med noter af æble, pære og banan. Smagen er frisk, delikat og meget afbalanceret, flot syre og fine bobler.
Nyd den til aperitif, fisk, skaldyr, fjerkræ, eller en frugt salat.

Domaine Charles Baur består af 18 hektar certificerede økologiske  og 1 hektar certificerede økologiske frugtplantager. Domaine Charles Baur drives af Armand Baur og hans søn Arnaud. Familien Baur har været etableret i Eguisheim siden det 18. århundrede.

I hjertet af den alsaceiske vingård, 5 km fra Colmar, dyrkes familiens vinstokke, de ligger på skråningerne i Eguisheim i de smukkeste omgivelser. Jorden består af flere forskellige marker, beliggende på Grands Crus markerne, Eichberg og Pfersigberg.

For at producere store Alsace-vine søger de et moderat udbytte, de høster og sorterer alt i hånden. For at sikre et højt kvalitetsniveau producerer de udelukkende vine af egne druer. Efter sortering presses druerne hele på en pneumatisk presse i flere timer.

De producerer hele sortimentet af Alsace-vine, et meget bredt udvalg af Grands Crus og Crémants d’Alsace.

Vi besøgte familien første gang i 2020 og det tog os en tår vin at beslutte at vi havde fundet vores Alsace vin, vi er vilde med familiens tilgang til vindyrkning og de rene vine de laver, og vi glæder os til at i skal smage hvorfor vi faldt for stilen.

 

Du kunne også være interesseret i...