🍷Man-Fre 11-17 / Lør 10-14🍷

Domaine du Banneret blanc “Le Secret”, Châteauneuf du Pape 2019

445.00 kr.

40 % Grenache Blanc, 40 % Clairette
10 % Roussanne, 5 % Bourboulenc, 5% Picardans
75 cl
14 % vol.
Indeholder sulfitter

Kategori: Tags: , ,

Lysegul i farve, udtryksfuld duft af fersken, noter af mandler og grillet brød. Fyldig og frisk i smagen med en masse finesse. Lagring 85% i rustfri ståltanke, 15% på store fade.
Nyd den med fjerkræ, kraftig fisk, charcuterie eller tør ost.

 

DOMAINE DU BANNERET  Châteauneuf-du-Pape

Kærlighed ved første tår!

Vi besøgte Banneret første gang i 2015, længe inden vi tænkte BayMartin ApS, vi mødte en fantastisk familie og en helt unik vin, lavet med kærlighed til vinen og naturen og ikke udfra forskrifter om hvordan en Châteauneuf du Pape skal smage, da huset i 1989 stod til at skulle sælges, tog Marie-Francoise og Jean Claude Vidal ansvaret for at det ikke forlod familien. Vidal er oprindeligt uddannet arkitekt og ikke født til at overtage en vingård, måske derfor har han haft modet og lysten til at skabe en vin der skiller sig ud, han lærte sig vinens kunst, med stor hjælp fra vennen Henri Bonneau, en ting de bla. har tilfælles er at vinene får lov at ligge på fad i flere år.
De har 4 ha fordelt på 9 marker, Gennemsnitsalderen på stokkene er 60 år, der laves kun 13.000 flasker om året og faktisk kun 2000 flasker af den hvide til hele verden, så vi er heldige. Vi glæder os til at i skal smage, hvorfor vi blev forelskede ved første tår.

 

Du kunne også være interesseret i...