🍷 Lørdags café d.27/4 fra kl.10 til kl.15🍷Havefest d.8/6🍷
,

Explicite Rød 2018, Côtes de Provence Vignoble Kennel

195.00 kr.

90 % Syrah
10 % Grenache
75 cl
12,5 % vol.
Indeholder sulfitter

Konvertering til økologisk landbrug

Duften af jordbær, smagen af Provence. Vinen er autentisk og kraftfuld. igen en vin fra Kennel med hutsets helt egen personlige stil, en stil som kan genkendes i alle deres vine.

Nyd med grillet côte de boeuf, lammetagine med svesker, vildt med tranebær.

Vinmarken ligger i Alluviale dalen ved foden af ​​landsbyen Pierrefeu du Var. Familie Kennel har drevet vingården siden 1951, vi fandt huset fordi Cléments søster og mand køber meget af deres vin her og er blevet gode venner af huset, det er den unge generation som har overtaget familieejendommen og er i fuld gang med at konvertere til Biodynamiske og naturvine, de går virkelig meget op i hvilken indflydelse mange års hensynsløs vindyrkning har på naturen, de har gang i mange projekter om hvordan kemiske produkter helt kan undgås. Det er projekter der ofte koster dyrt på kvantiteten, men de satser og vil hellere lave 10.000 flasker med respekt for naturen, end 20.000 ved brug af gift for at holde sygdomme væk.

Det passionede par er fælles om hele processen, det er vinproducenter som dem, vi ville ønske vi kunne sende ud til jer med vinen, så vores kunder kunne møde dem, det må i så gøre gennem vinen.

Du kunne også være interesseret i...