🍷Butikken er lukket d.27,28,29/5🍷Havefest d.8/6🍷
,

Rasteau Gramiller 2019 MAGNUM, Domaine Gramiller

300.00 kr.

70 % Grenache
30 % Syrah
1,5 l
14,5 % vol.
Indeholder sulfitter

Det smukke ægteskab mellem Grenache og Syrah frigiver de karakteristiske dufte af ler, med noter af mynte og lægeurter, smagen er frugtig med bløde tanniner.
Nyd den med en god bøf, en pastaret med svampe, ost, grydderetter i gode venners selskab.

Domaine Gramiller lavede for første gang deres egen vin i 2017, men har dyrket sine 9 hektar vinstokke, som økologisk landbrug siden 2007. Han har de sidste ti år eksperimenteret med dyrkningsteknikker for at øge jordlivet. Resultatet er at jorden nu indeholder de organiske stoffer vinplanten har behov for, jorden arbejder selvstændigt uden brug af kemi. Det er ud fra denne tilgang, at det smukkeste udtryk fra vores terroir og den karakteristiske mineralitet i deres vine tilbliver.

Druerne vinificeres på en meget traditionel måde i en kælder, som de fornylig selv har bygget. Hele klaser kommes direkte i faddet, dette er kendetegnende for ejendommen, de har stor gavn af kvaliteten af ​​de modne stilke, som er meget rige på mineralelementer.

Gramiller stiftede vi første gang bekendskab med hos en veninde i Syd Frankrig, hvor hun har hendes skønne Auberge de Tourrettes i byen Tourrettes sur Loup (Hotellet kan varmt anbefales, når din næste tur går til Frankrig) Vi smagte flere forskellige cuvéer og vi forelskede os straks i stilen, vores glæde ved Gramiller og vores bedste måde at beskrive stilen på, er at vi smager, old school vin på en moderne måde. Og det er lige i vores ånd, vi er så glade for at frugten er tilbage i flasken og kemien er forsvundet.

Du kunne også være interesseret i...