🍷 Lørdags café d.27/4 fra kl.10 til kl.15🍷Havefest d.8/6🍷
,

Domaine Gramiller, Rhône, Coeur de Raisin 2020

135.00 kr.

ingen tilsat svovl
50 % Alicante, 50 % Grenache
75 cl
12 % vol.

Dufter af mørkerøde bær med noter af friske krydderurter, smager af frugt, frugt og frugt, vinen er saftig og frisk med lette tanniner.

Nyd den som apéritif med snack, charcuterie, pølser på grill, kylling og god musik.

I Vaucluse, mellem Vaison la Romaine og Orange, ligger huset ved foden af ​​den maleriske landsby RASTEAU, med udsigt over Dentelles de Montmirail, hvor Gigondas, Vaqueyras og Beaumes de Venise ligger.

Domaine Gramiller lavede for første gang deres egen vin i 2017, men har dyrket sine 9 hektar vinstokke, som økologisk landbrug siden 2007. Han har de sidste ti år eksperimenteret med dyrkningsteknikker for at øge jordlivet. Resultatet er at jorden nu indeholder de organiske stoffer vinplanten har behov for, jorden arbejder selvstændigt uden brug af kemi. Det er ud fra denne tilgang, at det smukkeste udtryk fra vores terroir og den karakteristiske mineralitet i deres vine tilbliver.

Druerne vinificeres på en meget traditionel måde i en kælder, som de fornylig selv har bygget. Hele klaser kommes direkte i faddet, dette er kendetegnende for ejendommen, de har stor gavn af kvaliteten af ​​de modne stilke, som er meget rige på mineralelementer.

Gramiller stiftede vi første gang bekendskab med hos en veninde i Syd Frankrig, hvor hun har hendes skønne Auberge de Tourrettes i byen Tourrettes sur Loup (Hotellet kan varmt anbefales, når din næste tur går til Frankrig) Vi smagte flere forskellige cuvéer og vi forelskede os straks i stilen, vores glæde ved Gramiller og vores bedste måde at beskrive stilen på, er at vi smager, old school vin på en moderne måde. Og det er lige i vores ånd, vi er så glade for at frugten er tilbage i flasken og kemien er forsvundet.

Du kunne også være interesseret i...