🍷Butikken er lukket d.27,28,29/5🍷Havefest d.8/6🍷

Entre Ciel et Terre Rosé 2019, Vignoble Kennel Provence

125.00 kr.

Grenache og Cinsault
75 cl
12,5 % vol.
Indeholder sulfitter

Ikke på lager

Kategori: Tags: ,

Flot lys rosé. En duft af jordbær med noter af krydderier, smagen er velafbalanceret, en let vin at drikke og helt perfekt til en plads i solen, både med og uden mad, nyd den på teressen med oliven eller til pizza.

Vinmarken ligger i Alluviale dalen ved foden af ​​landsbyen Pierrefeu du Var. Familie Kennel har drevet vingården siden 1951, vi fandt huset fordi Cléments søster og mand køber meget af deres vin her og er blevet gode venner af huset, det er den unge generation som har overtaget familieejendommen og er i fuld gang med at konvertere til Biodynamiske og naturvine, de går virkelig meget op i hvilken indflydelse mange års hensynsløs vindyrkning har på naturen, de har gang i mange projekter om hvordan kemiske produkter helt kan undgås. Det er projekter der ofte koster dyrt på kvantiteten, men de satser og vil hellere lave 10.000 flasker med respekt for naturen, end 20.000 ved brug af gift for at holde sygdomme væk.

Det passionede par er fælles om hele processen, det er vinproducenter som dem, vi ville ønske vi kunne sende ud til jer med vinen, så vores kunder kunne møde dem, det må i så gøre gennem vinen.

Du kunne også være interesseret i...