🍷Butikken er lukket d.27,28,29/5🍷Havefest d.8/6🍷

Les Marquets Rosé 2023, Côtes de Provence

149.00 kr.

Grenache, Cinsault, Syrah
75 cl
13 % vol.
Indeholder sulfitter

Kategori: Tags: , , , , ,

Den er landet !!! Vores fantastisk Rosé fra Côtes de Provence .
En god klassisk Provence rosé. Smagen er frugtigt og rund med en lang eftersmag.
Den dufter af blomster og citrus.
Nyd den på terrassen med venner eller til din mad, dampede grøntsager,  salat, eller med pølser på grill.

Les Marquets – Plan de la Tour LogoPlan-de-la-Tour, en enestående vingård i Saint Tropez-bugten, byen er lille men en storslået landsby, et paradis for fred, hvor livet er godt.

I 1962 besluttede vinbønderne i landsbyen at mødes for at producere vine af høj kvalitet sammen. De skabte kælderen i Fouleurs de Saint Pons, som i dag er blevet Les Vignerons du Plan de la Tour.

Det er en af ​​de mindste kooperativer i Provence, hvoraf 98% er klassificeret AOP. Vinfremstillingen har udviklet sig betydeligt i de senere år. Høsten foregår hovedsageligt om natten, for at beskytte druerne mod varmen, og plotterne vælges på forhånd ved nøjagtige modningskontroller.
Gruppen af vinproducenter har arbejdet sammen om og er lykkedes med, at hele landsbyen arbejder agroøkologisk. Agroøkologi er metoden, det appellerer til fornuften. Denne tilgang til landbrug og miljø, modarbejder ingen og dømmer ingen. Det opfordrer den sunde fornuft for hver gård.

Vi er mere end nogensinde motiverede til at fortsætte den måde at arbejde på for at videregive et rent område og et bæredygtigt landbrug til fremtidige generationer. Fordi der kun er én jord.

 

 

Du kunne også være interesseret i...