🍷Butikken er lukket d.27,28,29/5🍷Havefest d.8/6🍷

Prémices des Marquets Rosé 2023, Provence

125.00 kr.

Cinsault, Merlot, Grenache,
Roussane og Carignan
75 cl
12,5 % vol.
Indeholder sulfitter

Kategori: Tags: , , , ,

Flot lys rosé. En duft af jordbær og lys fersken, smagen er velafbalanceret, en let vin at drikke og helt perfekt til en plads i solen, både med og uden mad, nyd den på terrassen med oliven eller en blandet charcuterie tallerken.

 

Les Marquets – Plan de la Tour Logo

 

Plan-de-la-Tour, en enestående vingård i Saint Tropez-bugten, byen er lille men en storslået landsby, et paradis for fred, hvor livet er godt.

I 1962 besluttede vinbønderne i landsbyen at mødes for at producere vine af høj kvalitet sammen. De skabte kælderen i Fouleurs de Saint Pons, som i dag er blevet Les Vignerons du Plan de la Tour.

Det er en af ​​de mindste kooperativer i Provence, hvoraf 98% er klassificeret AOP. Vinfremstillingen har udviklet sig betydeligt i de senere år. Høsten foregår hovedsageligt om natten, for at beskytte druerne mod varmen, og plotterne vælges på forhånd ved nøjagtige modningskontroller.
Gruppen af vinproducenter har arbejdet sammen om og er lykkedes med, at hele landsbyen arbejder agroøkologisk. Agroøkologi er metoden, det appellerer til fornuften. Denne tilgang til landbrug og miljø, modarbejder ingen og dømmer ingen. Det opfordrer den sunde fornuft for hver gård.

Vi er mere end nogensinde motiverede til at fortsætte den måde at arbejde på for at videregive et rent område og et bæredygtigt landbrug til fremtidige generationer. Fordi der kun er én jord.

 

 

Du kunne også være interesseret i...