🍷Man-Fre 11-17 / Lør 10-14🍷

Domaine du Banneret, Châteauneuf du Pape rouge 2020

385.00 kr.

13 DRUESORTER
Røde druesorter: Grenache noir, Mourvèdre, Syrah, Muscardin, Vaccarèse, Terret Noir, Cinsault, Picpoul noir
Hvide druesorter: Grenache blanc, Clairette, Bourboulenc, Roussanne, Picardan
75 cl
14,5 % vol.
Indeholder sulfitter

Kategori: Tags: , ,

Rubinrød farve, fantastisk duft af kandiserede røde frugter, krydderier og ristede noter. Smagen er elegant, der er mange nuancer, en fin syre og bløde taniner.

Drik den med lyst kød eller en god bøf, kan godt tåle masse dejlige friske krydderurter.

DOMAINE DU BANNERET  Châteauneuf-du-Pape

Kærlighed ved første tår!

Vi besøgte Banneret første gang i 2015, længe inden vi tænkte BayMartin ApS, vi mødte en fantastisk familie og en helt unik vin lavet med kærlighed til vinen og naturen og ikke udfra forskrifter om hvordan en Châteauneuf du Pape skal smage, da huset i 1989 stod til at skulle sælges tog Marie-Francoise og Jean Claude Vidal ansvaret for at det ikke forlod familien. Vidal er oprindeligt uddannet arkitekt og ikke født til at overtage en vingård, måske derfor har han haft modet og lysten til at skabe en vin der skiller sig ud, han lærte sig vinens kunst blandt andet med hjælp fra vennen Henri Bonneau, en ting de bla. har tilfælles er at vinene får lov at ligge på fad i flere år.
De har 4 ha på 9 marker: Bois de la Ville, Bois de Boursan, Roumiguières, Grand Pierre, Tresquoys
Gennemsnitsalderen på stokkene er 60 år, der laves kun 13.000 flasker om året og faktisk kun 2000 flasker af den hvide til hele verden, så vi er heldige. Smag deres vine og forstå hvorfor vi blev forelskede ved første tår.

 

 

Du kunne også være interesseret i...