🍷Butikken er lukket d.27,28,29/5🍷Havefest d.8/6🍷
,

Carignan Vignes Centenaires 2014, Roussillon, Domaine Le Temps Retrouvé

265.00 kr.

“NATUR VIN”
100 % Carignan, 100 år gamle vinstokke
75 cl
13 % vol.

Alle vine er helt uden kemi, 100% natur og trækkraft fra dyr.

Carignan er lavet på druer fra 130 år gammel vinstokker, ligger derefter 12 måneder sur lies i egetræs fade, imponerende resultat, duften er elegant der er modne røde bær og blomme. Smagen er fyldig, kraftig, intens, dyb, balanceret, skønt !!!! Vi var så heldige at smage en gammel årgang under vores besøg og det var virkelig imponerende, den smager fantastisk selv 10 år gammel.

Le temps retrouvé er vores vildeste besøg, aldrig har vi mødt nogen som går ”all in” på noget, så gennemført, lige fra vinmarken, til fremstillingen, til kork proppen, til navnet på vinen.

Mine damer og herrer, vi har den store fornøjelse at præsentere Michaël Georget for jer på Domaine Le Temps Retrouvé! Biodynamisk entusiast og hjemmehørende i Chinon, det er i Laroque des Albères, at Michaël bosatte sig i 2012, efter at have arbejdet i Loire og i Alsace samt en tid på Moulin de Breuil, i Albères også.

Hjulpet af Goliath, en stolt arbejdshest, tager Michaël sig af sin jord. Ingen grund til at sige, at vores vinproducent arbejder 100% naturligt, uden svovl og kemi og det er virkelig på et meget højt niveau!

han høster og presser druerne og kommer saften i fade, og så passer mosten ellers sig selv. En vinplante hos ham er en vild busk der for lov til at blive så gammel den kan og stadig give frugt, han laver vin på stokke der er optil 180 år gamle, det er bare vildt imponerende, vi glæder os til i skal smage vinene.

Du kunne også være interesseret i...