🍷Butikken er lukket d.21/6 og d.22/6🍷

Menetou Salon “La Villaudière” 2021, Loire, Domaine de la Villaudière Jean-Marie Reverdy et Fils

185.00 kr.

100 % Sauvignon Blanc
75 cl
14 % vol.
Indeholder sulfitter

Dufter af ​​citrus, hyldeblomst og eksotiske frugter, der blander sig med miniraliteter. Smagen er frisk og syrlig med noter af solbær. En harmonisk vin med en smuk lang afslutning.

Vinområdet Menetou-Salon ligger i det centrale Loire, lidt sydvest for 2 meget kendte vinområder, nemlig Sancerre og Pouilly Fumé, man får virkelig meget for pengene fra denne lidt mindre kendte region.

Nyd den til tarteletter, fisk, ost, asiatisk køkken eller retter med avocado og grapefrugt.

Ordet af vinmager :

“En god vin er født af en smuk druesort, der kommer fra en vinstok dyrket med respekt ”

Domaine de la Villaudière ligger 5 km fra Sancerre og dækker et areal på 15 ha, huset ligger midt i vinmarkerne med en skøn udsigt over den berømte Sancerre bakke og landsbyen Verdigny, jorden der tilhører familien er meget skiftende og varierer mellem kalksten, ler, grus og flint. Dette er med til at sikre et køligt klima, som er optimalt for Sauvignon Blanc druen. Domainets er 100 % familieejet af Jean-Marie REVERDY sin kone Catherine, og hans to sønner, Guillaume og Baptiste, de er 11. generation til at lave vin her, tålmodighed, udholdenhed og nøjagtighed er familiens nøgleord, de ønsker at lave strengente vine, lige efter vores smag og det synes vi i den grad de lykkedes med i alle deres vine.

Du kunne også være interesseret i...